Samlingspunkt sedan 2012
Tjoget är en restaurang och bar i Hornstull på Södermalm i Stockholm. Konceptet har rötter i Medelhavsområdet med influenser från södra Europa, Nordafrika och Mellanöstern.
Lokalen består av fem delar: matsal, chambre séparée, vinbodega, ölcafé och cocktailbar. Baren har uppmärksammats internationellt och tagits upp på listor över världens bästa barer, men Tjoget fungerar också som en kvarterskrog dit man kan komma för både mat och dryck.
Lokalen består av fem delar: matsal, chambre séparée, vinbodega, ölcafé och cocktailbar. Baren har uppmärksammats internationellt och tagits upp på listor över världens bästa barer, men Tjoget fungerar också som en kvarterskrog dit man kan komma för både mat och dryck.
Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Typiska maträtter: Rökt torsk – potatisfoam, gräslök • Persika – stracciatella, nduja, bröd • Vitello tonnato • Txuleton iberico revbensstek – citron • Saltimbocca – Fiocco di Parma, rödvinssås • Chorizo-kroketter – manchego • Lammracks – friterad lök, sesam • Ryggbiff – friterad schalottenlök, sås veneur, pommes frites.