Lyx, om kocken själv får välja

”Omakase” trendar som ett av 20-talets krogord för skeendet då restauranggästen ger kocken "helt" fria händer. Det är också namnet på den intima gourmetkrogen Nana Omakase på Västmannagatan, där kocken bestämmer allt och faktiskt också roddar det mesta.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Nana Omakase? Långsittning är din melodi.
Pris: 1600 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Skaljdjur, sushi, sashimi, wagyu Kagoshima och foie gras
Bra att veta: Sätt mobilen på flight mode. Tanken är att du skall följa kockens arbete.
Vad tycker andra? Betyg 9 av 10 (mat) i Di Weekend juni -22. Betyg 9 av 10 (mat) i Di Weekend dec -19. Betyg 4 av 5 i DN okt -19.
Vin och dryck: Dryckespaket av det flottare slaget med vitt vin och mousserande eller sake. Japansk öl och mocktails. 1446 kr - 2550 kr.
Antal sittplatser: 7
Lunch: Exklusiv affärslunch.
En sak till: Cash är inte alltid king. Ta med kreditkortet.

Du som har ett omättligt kontrollbehov kan stöta på patrull, då det råder ett visst hemlighetsmakeri kring den föränderliga och säsongsanpassade avsmakningsmenyn på mini- och mellanrätter. Med sju platser och en middagssittning per kväll är bordsbokning en grundförutsättning. Här varvas rå fisk, skandinaviska skaldjur och karamelliserad gåslever med japanska och nordiska undertoner. Dricka serveras både på glas eller i ett matchande och påkostat dryckespaket.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
onslör
17:30 – 22:00


Vasastan

Västmannagatan 17, 11325, StockholmNana Omakase

Västmannagatan 17

Till toppen