Medelhavsinspo i Boutiqueformat på Villa Dagmar

Boutiquehotell har blivit en framgångsfaktor när det kommer till att skapa creddiga restauranger med urban och intim känsla. Med Villa Dagmar kan vi glatt bocka av ytterligare ett populärt vattenhål på listan. Maritimt, medelhav och mellanrätter med det lilla extra utlovas.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Villa Dagmar? Hört talas om hummerschnitzel? Nu har du det.
Pris: 480 kr (lite dyrare). Lunch 180 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Abanico ”kebab” Ras el hanout, Pfeferoni, Sardell, Kapris & het sås. Grillad Pulpo ”brochette” Medelhavssalsa. Hummer ”schnitzel” Vitlökssmör, Philibonmelon, Pikant sås
Bra att veta: Stjärnkrögarna Daniel Höglander och Niklas Jönsson på Aloë chefar på restaurangen. Förutsättningarna kunde knappast varit bättre.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 6 SVD dec -21. Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend juni -21.
Extra information: På temat kuriosa bör nämnas att Dagmar Bergsten som hotellet namngivits efter lär ha varit en kvinna med smak för det goda i livet.
Inredningsdesign: Tengboms arkitekter.
En sak till: Missa inte systerkrogen Salon. Här utlovas nya dimensioner av kontraster, förförande mystik, vågad romantik och tradition i både hjärta och själ.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-12213550Östermalm

Nybrogatan 25-27, 11439, StockholmVilla Dagmar

Nybrogatan 25-27

Till toppen