Klassisk franskt & internationell husmanskost
                                
                                
                                Skörden är en mötesplats som drivs tillsammans med vårt integrationsprojekt - Chefs Camp. Bakom initiativet står kocken & krögaren Melker Andersson tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, som strävat efter att forma framtidens kockar. 
                            
                             
                                
                            
                                         Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss. 
                                        
                                    
                                
                                        Pris: 
                                        
                                        
                                        Lunch 135 kr ($$)
                                        
                                        
                                        Middag 350-450 kr ($$)
                                        
                                        
                                        
                                    
                                        
                                
                                        
                                        Typiska maträtter: Regnbåge ”Crudo”, avokado, yuzu, äpple, pepparrot. Råbiff ”Calabra”, oxinnanlår, pommes. Kalv Tri Tip ”biff & bea” pommes, tomatsallad  
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Lokal:
                                        
                                        Stor, gott om plats
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN nov -24 
                                        
                                    
                                
                                        Extra information: Melker Andersson cv är lika långt som höjden på Norra Tornet - Stjärnkorgen Fredsgatan 12, iconiska Grill och Miss Voon för att bara nämna några.
                                        
                                    
                                
                                        En sak till: Här huserade tidigare populära fin-krogen Nook. (Kom tillbaka!)
                                        
                                    
                                
                                        Tags:
                                        Framtidens kockar Melker 
                                        
                                    
                                Kontaktuppgifter
Telefon
08-858221
Öppettider
                                
                                 Stängt
                                
                                
                                
                                
                                mån
10:30 – 16:00
tis
10:30 – 22:00
ons–tor
10:30 – 23:00
fre
10:30 – 00:00
lör
16:00 – 00:00
                                
                                
                                
                                    
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                             
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                     
                                    