Tänk utanför...
Lådan är en tolkning av den moderna amerikanska ölhallen – en bryggpub utan eget bryggeri, men med ett starkt fokus på hantverksöl. Här roterar 20 fatkranar kontinuerligt med några av de bästa svenska, oberoende ölen som går att hitta. Oberoende innebär i det här fallet att inga avtal med de stora bryggerierna styr utbudet. All öl som serveras är utvald av personalen själva – från bryggare som, precis som de, brygger det de själva älskar att dricka.
Men det är inte bara ölen som får ta plats. På vin- och spritsidan ligger fokus på naturviner och cocktails skapade med produkter från småskaliga svenska destillerier. Det är hantverk och kvalitet som gäller – även i glaset.
Matkonceptet vilar på idén om transparent streetfood. Allt lagas från grunden med råvaror från lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green Fries, Gårdssällskapet, Magnus Johansson och Pärlans Konfektyr. Färsen mals på plats, falafeln görs från grunden, baconet skivas i köket, och både pickles och såser tillverkas i huset. Resultatet? Välgjord men okomplicerad pubmat – sliders, friterad kyckling, pommes och annat gott, ofta ekologiskt och gärna KRAV-märkt.