Italiensk glasstradition på Kungsholmen
                                
                                
                                Sedan 1916 har glasstillverkning funnits i Erina Ardizzones familj och sedan 1979 driver hon Gelateria Italiana.
                                
                                
                            
                            
                             
                                
                            
                                         Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss. 
                                        
                                    
                                
                                        
                                        Varför ska jag välja Gelateria Italiana (glassbar)? Om du letar efter glass som smakar som den alltid har gjort – ja, då har du kommit rätt!
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Pris: 
                                        
                                        
                                        
                                        Middag 44-144 kr ($$)
                                        
                                        
                                        
                                    
                                        
                                
                                        
                                        Typiska maträtter: Citron, hallon, mjölkchoklad, romkrokant, blåbär, kokos
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Ekologiskt tänk: Flera ekologiska råvaror och veganska alternativ.
                                        
                                    
                                
                                        Extra information: Varför inte prova körsbärsglassen?
                                        
                                    
                                
                                        Antal sittplatser: 14
                                        
                                    
                                I lokalen, där Gelateria Italiana har legat i nästan 40 år, tillverkas glass på traditionellt vis med äkta, naturliga råvaror, färsk, svensk mjölk och grädde, ägg från frigående höns, socker, och johannesbrödkärnmjöl. Sorbeten är vegansk och
Kontaktuppgifter
Öppettider
                                
                                 Stängt
                                
                                
                                
                                
                                fre
12:00 – 18:00
lör–sön
11:00 – 17:00