Mat, kultur och gruppkänsla i teatral miljö
Framfickan, Maxims nya restaurang på Karlaplan, serverar en meny med asiatiska mellanrätter blandat med skandinaviska influenser. Konceptet, som drivs av Tim Alton och Andrew Jones (även bakom Bistro Barbro), fokuserar på att erbjuda en avslappnad atmosfär för dem som vill ha något snabbt att äta eller en hel middag före en föreställning.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Framfickan Mat & Bar (Maximteatern)? Cultura, Cena et Vinum. Vad kan du mer önska dig?
Pris:
360 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Kimchi toast: Levain, Kimchi, färskost. Biff Sashimi: Mandlar, fisksås, koriander, picklad lök & chili
Friterade shitake dumpling: Edamame, parmesan, serveras med shiso-buljong. Högrevsdumplings: Högrev av mjölkko, tryffel, chili & koriander. Friterad kyckling: Svensk klubbfilé, cornflakes, koreansk rödpeppar & sesam.
Lokal:
Stor, gott om plats
Kök:
Asien
Vin och dryck: Fyra barer inbjuder till trevliga drinkar. Kanske en Stage Door?
Extra information: Missa inte efterrätten Miso brûlée! Kanderad riskrisp, pecannötter, fryst hallon & oxalis.
Restaurangen är en del av Maxims nyrenoverade kulturhus, och även om menyn är genomtänkt, kan den kännas något förutsägbar för den som söker mer innovation. Alton och Jones betonar hållbarhet, både i mat och arbetsmiljö.
Kontaktuppgifter
Öppettider
Stängt
ons
13:00 – 15:00