Modern restaurang i liten lokal
                                
                                
                                Krogen drivs av Patrik Bjursten och Carlos Monllor Hidalgo, som båda har gedigen erfarenhet från välrenommerade krogar som Rolfs kök, Tranan och AG. På Surbrunnsgatan har de skapat en kvarterskrog med varm och avslappnad atmosfär, där barhäng möter småbord i en trivsam miljö. Menyn är kort men väl genomtänkt, med allt från grillad sparris och tartar till en fyllig risotto.
                                
                                
                            
                            
                             
                                
                            
                                         Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss. 
                                        
                                    
                                
                                        Pris: 
                                        
                                        
                                        
                                        Middag 350-450 kr ($$)
                                        
                                        
                                        
                                    
                                        
                                
                                        
                                        Typiska maträtter: Sauterad purjolök, ättiksgurka, stracciatella, tomatvinägrett – Sparris, beurre blanc, stenbitsrom – Råbiff, anklever, syrad lök, inlagd päron – Triangoli med svamp, gorgonzolasås, endive, hasselnötter – Svensk entrecôte, sky, tomat, torkade räkor – Havsabborre, bönor, sofrito, lardo, musslor.
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Lokal:
                                        
                                        Liten, trångt och mysigt
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Vad tycker andra? Betyg 10 av 15 (mat) i Di weekend okt -25 Betyg 3 av 5 i DN juni -25
                                        
                                    
                                
                                        Vad tycker Google?  Betyg 4.6 av 5.
                                        
                                    
                                
                                        Extra information: Det började 2015 med Jim & Jacob, sedan öppnade samma krögare Chipirón. Nu tar Flor Matbar över stafettpinnen. 
                                        
                                    
                                Kontaktuppgifter
Telefon
08-68441515
Öppettider
                                
                                 Stängt
                                
                                
                                
                                
                                ons–fre
17:00 – 22:00
lör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 21:00
                                
                                
                                
                                    
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                             
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                             
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                        
                                                 
                                     
                                    