I köket på skärgårdsön

Ta taxibåten ut till lilla bilfria Tranholmen och leta upp David Enmarks hus där han inte bara driver restaurang utan även bor med sin familj. Davidathome är en helt unik hemma hos-krog strax utanför stan.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja davidathome? Finmiddag hemma hos kocken. Bokstavligen.
Pris: 1250 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Menyn ser olika ut varje dag, men är fransksvensk till karaktären.
Bra att veta: Obs! Antalet platser är starkt begränsat och förbokning på hemsidan är nödvändig. Betalning görs med kort eller faktura.
Vin och dryck: Utmärkt utbud. David är även erfaren sommelier.
Antal viner på glas: 5
Extra information: Serverar endast kvällens fasta meny för 1250 kr, givetvis med hänsyn till eventuella allergier.
Familjerestaurang: Ja.
En sak till: Om du vill ta en portion till – glöm inte att det är först till kvarn som gäller. Med i Kockarnas Kamp 2020.

Efter att ha jobbat på bland annat Ulriksdals Wärdshus och Grands franska matsal ville David Enmark starta eget. Han läste en artikel om hur Kubas regering nyligen gjort det tillåtet att driva krog i hemmet och fick en vansinnig idé: Tänk om det skulle gå att göra samma sak i Sverige? Mot alla odds lyckades han få alla nödvändiga tillstånd, och efter en lite trög start är det numera fullbokat nästan jämt.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
fre
18:30 – 22:00


Övriga Stockholm

Transtigen 14, 182 70, Stocksunddavidathome

Transtigen 14

Till toppen