Ankra upp och bruncha med Gud Fader

Sjön suger som bekant, vare sig du seglar din egen yacht eller bara visar SL-kortet på pendlarbåten. Då passar det bra att hoppa i land vid ett amerikanskinspirerat brasseri med fokus på fisk och skaldjur.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Skaldjursplatå ackompanjerad av glittrande vatten på sommaren och sprakande brasa på vintern.
Pris: 250 kr (medel). Lunch 125 kr (medel).
Typiska maträtter: Friterad torsk med kombusås och picklade grönsaker. Stekt Ibericoflank med tryffelmajonnäs, senapspotatis, syrade tomater och friterad lök.
Bra att veta: Jodå, det finns en hel del landlevande djur på menyn också.
Lokal: Stor, gott om plats
Vin och dryck: Omfångsrik dryckeslista med något för alla smaker.
Extra information: Är del av hotellet med samma korta namn.
Antal sittplatser: 105
En sak till: Går att nå per pendlarbåt från Nybrokajen.

Newport är en stad i Rhode Island på USA:s östkust. Det är också namnet på en inredningsstil som blivit populär bland båtburet folk i Sverige och annorstädes: vita plankor, blårandiga kuddar, mörka trägolv, röda accenter här och där, havsutsikt och små segelbåtar uppställda i fönstren. Restaurant J odlar looken med perfektion, och även menyn är marint inriktad – från den halstrade rödingen till den maffiga lyxskaldjursplatån. Sommartid är publikrusningen säkrad tack vare den direkta vattenkontakten och strålande utsikten över Carl Milles Gud Fader-staty, Stockholms inlopp och Lidingö.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6013025


Öppettider

Stängt
månfre
11:30 – 23:00
lör
12:00 – 23:00
sön
12:00 – 21:00


Övriga Stockholm

Augustendalsvägen 52, 13128, Nacka StrandRestauranggrupp

Nobis


Restaurant J

Augustendalsvägen 52

Till toppen