Stängt! Här hittar du numera restaurangen TED. Med svans på både mat och dryck

I en gammal banklokal på Grev Turegatan återfinns numera gastrobaren Penny & Bill där mellanrätter serveras sida vid sida med drinkar för att förhöja smakbilden.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Färgstarka drinkar i kombination med bra mat skapar smakexplosioner.
Pris: 320 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Hummer, kungskrabba, grön tomat, korianderfrön. Oxbiff, grillvinaigrette, peppar, black garlic.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend sep -17. Betyg 4 av 6 i SVD juli, -17. Betyg 3 av 5 i DN april 2017.
Vin och dryck: Fint utbud av cocktails, vin, sprit. Även en del alkoholfria drinkar.
Ljudnivå: Medelljudnivå: 77 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Behagligt att prata. Ljudnivå från 75 db till 79 db.

Luxkoncernens nyaste tillskott, gastrobaren Penny & Bill, är en konceptrestaurang ut i fingerspetsarna. Här satsar man på foodtails, mat i kombination med cocktails, och de gäster som följer det rekommenderade antalet rätter (4-6 stycken) kan alltså bli mer än lovligt runda under fötterna. Som tur är finns en rad alkoholfria foodtails och givetvis går det bra att beställa in maten utan extra påslag i glaset. Mellanrätterna är uppdelade i kategorierna "open fire" (grillat) och "fresh" (raw, grönt, krispigt), och innehåller läckerheter som löjrom med ättiksgrädde och anklår med ankfettshollandaise.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6110211


Öppettider

Stängt
månlör
17:00 – 01:00


Östermalm

Grev Turegatan 30, 11438, StockholmPenny & Bill

Grev Turegatan 30

Till toppen