Alice i Köttlandet

Inredningen på Griffins' Steakhouse är ett lika vidunderligt och sagolikt mischmasch som fabeldjuret vars namn krogen bär. Och de ypperliga stekarna är värda en egen berättelse.

Varför går jag hit? De maffiga kötträtterna och den spejsade miljön.
Pris: 280 kr (medel). Lunch 140 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillad kalventrecôte med bakade lökar, citron & salvia. Oxfilé med haricots verts och ramslökssmör. Gratinerad hummer med parmesan och chili.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? En del tycker att det är lite upp och ner. Ibland väldigt bra, nästa gång lite mindre bra.
Vin och dryck: Förutom bra vinsortiment också flasköl från mikrobryggerier.
Extra information: Petra Medes favorit.
Antal sittplatser: 100
Inredningsdesign: Stylt Trampoli.
Ljudnivå: Medelljudnivå: 71 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Bra ljudisolering, pratvänligt. Ljudnivå från 68 db till 73 db
En sak till: Brunch på lördagar kl 11-15.30.
Tags: Atmosfär Bar

Från de synnerligen prosaiska omgivningarna runt Klarabergsviadukten leder en smal gång in i en konceptuellt kitschig och väldigt lila 1800-tals-steampunk-budoir komplett med långlång bardisk, boktravar, giftskåp, frimurarsymboler och en uppdiktad historia om det excentriska värdparet Griffin som möttes på ett obskyrt antikvariat i Paris på jakt efter skrifter om alkemi och kinesiska brädspel. Här frossas det i kött, grillat till fulländning: förutom den utmärkta flanksteken även kalventrecôte, lammbringa och givetvis hamburgare.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51942270


Öppettider

Stängt
månlör
11:00 – 01:00


City

Klarabergsviadukten 67, 111 64, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.griffinssteakhouse.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Griffins' Steakhouse

Klarabergsviadukten 67

Till toppen