Stängt! - Ta trappan till Paris
Här i vårt kalla och okultiverade land har det franska språket och köket alltid signalerat anrik och pålitlig lyx, och Grand Escalier gör sitt bästa för att skapa en air av exklusivitet à la France mitt i Stockholms mest nyrika och klassängsliga nav Sturegallerian. Runt barerna och i de mysvänliga båsen flockas ett välklätt klientel för affärslunch, AW-champagne och bakisbrunch. Matsedeln radar upp alla de rätta franska klassikerna steak tartare, moules marinière och confit de canard, och innergården lockar till lummigt och lugnt sommarkvällshäng.
 
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                            
                                             
                                            
                                             
                                            
                                             Om du gillar Grand Escalier kanske du också gillar...
                                    Om du gillar Grand Escalier kanske du också gillar...
                                 
                                             
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                