Restaurangen är permanent stängd.
Klassisk franskt & internationell husmanskost
Skörden är en mötesplats som drivs tillsammans med vårt integrationsprojekt - Chefs Camp. Bakom initiativet står kocken & krögaren Melker Andersson tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, som strävat efter att forma framtidens kockar.
Pris:
Lunch 135 kr ($$)
Middag 350-450 kr ($$)
Typiska maträtter: Regnbåge ”Crudo”, avokado, yuzu, äpple, pepparrot. Råbiff ”Calabra”, oxinnanlår, pommes. Kalv Tri Tip ”biff & bea” pommes, tomatsallad
Lokal:
Stor, gott om plats
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN nov -24
Extra information: Melker Andersson cv är lika långt som höjden på Norra Tornet - Stjärnkorgen Fredsgatan 12, iconiska Grill och Miss Voon för att bara nämna några.
En sak till: Här huserade tidigare populära fin-krogen Nook. (Kom tillbaka!)
Tags:
Framtidens kockar Melker
Kontaktuppgifter
Öppettider
Stängt
mån
10:30 – 16:00
tis
10:30 – 22:00
ons–tor
10:30 – 23:00
fre
10:30 – 00:00
lör
16:00 – 00:00